Cégünk teljeskörű kommunikációs, meggyőzéstechnikai konzultációval áll az Ön rendelkezésére. Amennyiben beszédének, prezentációjának elkészítését nem szeretné másra bízni, végső korrekcióval és tanácsadással segítjük munkájának tökéletesítését.

Az előadás és meggyőzés fortélyain túl cégünk kapcsolatba tudja hozni a legelismertebb beszédtechnikai szakértőkkel is.

Tárgyalása, “lift beszélgetése” előkészítésében is kérje segítségünket!

Pozitív befolyásolás

A pozitív befolyásolás lényege, hogy úgy adjuk át az üzenetünket (beszéd, tárgyalás, prezentáció formájában), hogy akár a rossz hírt is pozitívumként tudjuk előadni. De mi ennek a módja? A tökéletes, precízen kidolgozott, jól átgondolt üzenettel felépített kommunikáció.

Elgondolkodott már azon, hogy miért annyira zavaró, ha piszkos az evőeszköz egy vendéglőben? Mert tudat alatt elképzeljük, hogy milyen lehet a konyha, a szakács, a rendetlenség a háttérben! Eddigre már az egész étteremről megváltoztathatatlanul rögzül negatív benyomásunk. Ezért rendkívül fontos minden tárgyalásunkat tökéletesre készíteni, annak érdekében, hogy azt a benyomást keltsük, hogy a háttérben, a teljes cégünk is precízen rendben van tartva! Legyen hát prezentációjában minden betű tökéletes!

Kérjen árajánlatot!