Prezentációit 100%-osan az Ön igényeinek, cége design-nyelvének megfelelően készítjük el. Amennyiben cégének nincs még kialakult arculata, vagy nem vállalat nevében készül a prezentáció, a design kialakításában szakképzett kollégáink segítenek.

Alakítsa át hagyományos PowerPoint prezentációjá Prezi.com prezivé mindössze 3 nap alatt! Elkészítjük cége egyedi Prezi világát. Kérheti a legújabb generációs PowerPoint dinamikus prezentációkészítést is.

A prezentációkészítésben Prezi dizájnereink segítenek Önnek. Cégbemutatásra, pillanatnyi helyzetismertetésre, várható eredmények bemutatására, egy téma összefoglalására, portfoliónak, pályázatok elkészítésére, illetve bármely beszédéhez illusztrációs anyagként ajánljuk szolgáltatásunkat.

A prezentáció mellé beszédírást is tudunk biztosítani, igény esetén csak kommunikációs, ill. előadástechnikai konzultációt.

Az előadásban használt grafikonokat professzionális segédszoftverekkel készítjük. Az animált, mozgó grafikonok ma már elengedhetetlenek egy professzionális prezentációban.

Töltse fel meglévő dokumentumait, powerpoint prezentációját, képeit, hogy pontos ajánlatot küldhessünk Önnek:

AJÁNLATKÉRÉS